• Τεχνολογία

Οι καλύτερες πλατφόρμες διανομής δελτίων τύπου για να βασιστείτε στο 2023

Οι καλύτερες πλατφόρμες διανομής δελτίων τύπου για να βασιστείτε στο 2023

Εισαγωγή

Μετά από ένα απρόβλεπτο 2021 και τη διαφαινόμενη ύφεση του 2022, οι επιχειρήσεις προσπαθούν να προσαρμοστούν και να εξελιχθούν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες προσδοκίες των πελατών. Προσθέστε σε αυτό την αλλαγή στην αγοραστική συμπεριφορά και την αυξημένη απειλή των ψευδών ειδήσεων και της παραπληροφόρησης στα κοινωνικά κανάλια.

Αυτό καθιστά το 2023 το έτος κατά το οποίο οι επιχειρήσεις θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξουν την καλύτερη διέξοδο για την προβολή τους, αλλά και να τραβήξουν την προσοχή των κατάλληλων παραγόντων επιρροής και δημοσιογράφων. Η διανομή δελτίων Τύπου είναι μια αποτελεσματική μορφή κερδισμένων μέσων ενημέρωσης που βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τη φήμη τους και προσφέρει επαρκή έκθεση της μάρκας στο κοινό στο οποίο απευθύνεστε και στους δημοσιογράφους.

Ως εκ τούτου, η συνεργασία με μια εξειδικευμένη και αποτελεσματική υπηρεσία διανομής δελτίων τύπου βοηθά. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών αποστέλλουν δελτία τύπου σε ένα προϋπάρχον σύνολο μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων και κοινοποιούν το δελτίο σε διάφορους ιστότοπους μέσων ενημέρωσης.

Σε αυτή τη θέση, μοιραστήκαμε τις κορυφαίες πλατφόρμες διανομής δελτίων τύπου για να ενισχύσετε τις αποδόσεις του μάρκετινγκ σας το επόμενο έτος.

1. Αλυσίδα

Chainwire (Πηγή)

Το Chainwire είναι μια υπηρεσία κοινοποίησης ειδήσεων που αναπτύχθηκε από μια ομάδα έμπειρων δημοσίων σχέσεων για τον τομέα της αλυσίδας μπλοκ και των κρυπτονομισμάτων. Αυτή η ομάδα έχει μακροχρόνιες διασυνδέσεις με τα μέσα ενημέρωσης και σχεδίασε ειδικά αυτή την πλατφόρμα για έργα κρυπτονομισμάτων, εταιρείες blockchain, ανταλλακτήρια, επενδυτικές εταιρείες και γραφεία δημοσίων σχέσεων κρυπτογράφησης. Προσφέρουν στις επιχειρήσεις μια απευθείας γραμμή με την αγορά-στόχο, επιτρέποντας την ταυτόχρονη δημοσίευση δελτίων τύπου σε υπερ-στοχευμένες πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης.

Η πλατφόρμα είναι μια αυτοματοποιημένη υπηρεσία διανομής που εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια για μια επιχείρηση. Δεδομένου ότι διαθέτουν πλήρη ενσωμάτωση με ιστότοπους τρίτων, οι ιστορίες των εμπορικών σημάτων μεταδίδονται ευρέως στην πρώτη σελίδα των ιστότοπων κρυπτογραφικών μέσων.

Η All-in-One πλατφόρμα για αποτελεσματικό SEO

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση βρίσκεται μια ισχυρή εκστρατεία SEO. Αλλά με αμέτρητα εργαλεία και τεχνικές βελτιστοποίησης εκεί έξω για να διαλέξετε, μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Λοιπόν, μη φοβάστε άλλο, γιατί έχω ακριβώς αυτό που θα σας βοηθήσει. Παρουσιάζοντας την πλατφόρμα Ranktracker all-in-one για αποτελεσματικό SEO

Ή Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας

Και τι άλλο; Η πλατφόρμα διαθέτει ένα διαισθητικό ταμπλό που προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να υποβάλλουν, να παρακολουθούν και να βελτιώνουν τις καμπάνιες ανακοίνωσης ειδήσεων. Το Chainwire επιτρέπει επίσης στις επιχειρήσεις να αναλύουν την απόδοση του δελτίου τύπου τους σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Μπορούν να δουν το συνολικό αριθμό των υποβολών του ιστότοπου, την κατάσταση κάθε υποβολής (ζωντανή/εκκρεμεί), τους υπερσυνδέσμους για κάθε ζωντανή δημοσιότητα και άλλα αναλυτικά στοιχεία για το ταμπλό της καμπάνιας.

Εκτός από το Bloomberg, το Yahoo και το AP News, το Chainwire καλύπτει κορυφαίες δημοσιεύσεις κρυπτογράφησης όπως το CoinTelegraph, το CryptoDaily και το CryptoSlate μεταξύ πολλών άλλων.

2. NewswireJet

NewswireJet (Πηγή)

Η NewwireJet είναι μια προσιτή και γνωστή υπηρεσία διανομής δελτίων τύπου που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τη μέγιστη δυνατή προβολή στο διαδίκτυο. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση δημοσίων σχέσεων για μικρές επιχειρήσεις και εταιρείες που επιθυμούν να τραβήξουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και να συνδεθούν με το κοινό τους.

Η NewswireJet εγγυάται γρήγορη τοποθέτηση σε πάνω από 300 premium media sites όπως Market Watch, Google News, και θυγατρικές των ABC, CBS και FOX σε όλες τις ΗΠΑ.Η πλατφόρμα υπερηφανεύεται για την κορυφαία υποστήριξη των πελατών της και είναι γνωστή για τον γρήγορο χρόνο απόκρισης.

Η NewswireJet προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διανομής δελτίων τύπου σε επιχειρήσεις, επιτρέποντας στις μάρκες να ενισχύσουν την αυθεντία, τη συνάφεια και την εμπιστοσύνη του κοινού τους. Τα πακέτα τους είναι ιδανικά για μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να βελτιώσουν την κάλυψή τους από τα μέσα ενημέρωσης σε προσιτές τιμές. Βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους SEO, εξασφαλίζοντας έτσι μια καλή κατάταξη στις SERPs.

Τέλος, η πλατφόρμα βοηθά τις επιχειρήσεις να παρακολουθούν όλες τις τοποθετήσεις στις ιστοσελίδες των θυγατρικών ABC, FOX, NBC και CBS, Market Watch, Google News και άλλα.

3. eReleases

eReleases (Πηγή )

Ή Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας

Η eReleases θεωρείται μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες διανομής δελτίων τύπου για μικρές επιχειρήσεις, καθώς παρέχει στοχευμένη υπηρεσία διανομής σε δημοσιογράφους, ειδησεογραφικούς ιστότοπους, bloggers και κοινωνικά κανάλια. Έχουν καλλιεργήσει σχέσεις με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πάνω από 20 χρόνια.

Η υπηρεσία διανέμει επιχειρηματικά δελτία τύπου σε 550 συστήματα ειδησεογραφικού περιεχομένου, 3.000 αίθουσες σύνταξης και περισσότερους από 4.500 μεγάλους ειδησεογραφικούς ιστότοπους μέσω του δικτύου wire. Βελτιστοποιούν τα δελτία τύπου για τις μηχανές αναζήτησης και εφαρμόζουν white-hat διανομή.

Το eReleases εξασφαλίζει υπερ-στόχευση, καθώς συνδέει επιχειρήσεις με ειδικά για τον κλάδο εμπορικά περιοδικά, δημοσιογράφους, παράγοντες επιρροής και bloggers. Η βάση δεδομένων τους για τα μέσα ενημέρωσης ξεπερνά τα 1,7 εκατομμύρια επαφές, συμπεριλαμβανομένων 700.000+ bloggers & social media influencers.

Προσφέρουν μια ολοκληρωμένη έκθεση που δείχνει την επισκεψιμότητα, το κοινό και το επίπεδο δέσμευσης για το δελτίο τύπου σας. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις που επιθυμούν να βελτιώσουν την επιρροή και την ορατότητα της μάρκας τους μέσω της στόχευσης σε συγκεκριμένο κλάδο και τοποθεσία.

4. Send2Press

Send2Press (Πηγή)

Το Send2Press είναι μια στοχευμένη πλατφόρμα κοινοποίησης που παρέχει αποτελεσματική σύνταξη δελτίων τύπου, στοχευμένη διανομή ειδήσεων, στόχευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και SEO για επιχειρήσεις. Η Send2Press, που ξεκίνησε ως απόρροια των εταιρικών υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων της Neotrope το 1997, προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών, την οποία διαχειρίζεται διαπιστευμένο προσωπικό δημοσίων σχέσεων και σύνταξης.

Η πλατφόρμα έχει εξαιρετικό ιστορικό και αξιοπιστία στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και των ειδήσεων. Προσφέρει εξαιρετική προσωπική βοήθεια στις μικρές επιχειρήσεις μαζί με λεπτομερείς εκθέσεις που είναι εύκολα κατανοητές. Η υπηρεσία έχει υψηλότερο όριο αριθμού λέξεων από άλλες υπηρεσίες (πάνω από 800 λέξεις) και επιτρέπει πολλαπλές αναθεωρήσεις με τη συγγραφή του δελτίου τύπου.

Έτσι, το Send2Press είναι ιδανικό για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται βοήθεια για τη βελτίωση των δελτίων τύπου μέσω επαγγελματικών αναθεωρήσεων και για εκείνες που επιθυμούν τη συγγραφή και τις αναθεωρήσεις από επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων με έδρα τις ΗΠΑ.

Παρόλο που η Send2Press δεν διαθέτει πολυεπίπεδη διαδικασία σύνταξης για να διασφαλίσει την ποιότητα, η πλατφόρμα διαθέτει έμπειρους συντάκτες δελτίων τύπου που διασφαλίζουν ότι η επιχείρησή σας θα έχει την καλύτερη δυνατή προβολή. Οι επιχειρήσεις που γράφουν τα δικά τους δελτία τύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων τους για να βελτιώσουν και να μορφοποιήσουν το περιεχόμενο του άρθρου τους πριν διανείμουν την ανακοίνωση των ειδήσεών τους.

5. CorpWriting

CorpWriting (Πηγή)

Η CorpWriting είναι μία από τις ταχύτερες υπηρεσίες συγγραφής δελτίων τύπου που είναι ιδανική για επιχειρήσεις που αναζητούν ένα επαγγελματικά γραμμένο δελτίο τύπου ειδικά για τον κλάδο τους. Πρόκειται για μια υπηρεσία συγγραφής χαμηλού κόστους- ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις με χαμηλό προϋπολογισμό μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τους για να επιτύχουν την αριστεία σε όλους τους τύπους περιεχομένου που αναπτύσσουν. Διαθέτουν μια τεράστια ομάδα δημιουργών περιεχομένου που είναι ειδικοί του κλάδου στην παραγωγή υψηλής ποιότητας και ελκυστικού περιεχομένου.

Εκτός από την προσφορά υπηρεσιών κοινοπραξίας, η CorpWriting διεξάγει ενδελεχή έρευνα των ανταγωνιστών των πελατών της για να χαράξει την τέλεια στρατηγική περιεχομένου. Διαθέτουν γρήγορο χρόνο διεκπεραίωσης 2 ημερών με προσιτή επιλογή 24 ωρών για μικρές επιχειρήσεις και πολυάσχολους επιχειρηματίες που έχουν πάντα περιορισμένο προϋπολογισμό. Οι συγγραφείς των δελτίων τύπου τους έχουν εξειδικευμένες γνώσεις για τον κλάδο, καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναθέσουν σε εξωτερικούς συνεργάτες υπηρεσίες συγγραφής για πολλούς τύπους περιεχομένου (για παράδειγμα, αναρτήσεις σε ιστολόγια, επιχειρηματικά σχέδια, παρουσιάσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα).

6. IssueWire

IssueWire (Πηγή)

Το IssueWire είναι μία από τις υπηρεσίες συγγραφής και διανομής χαμηλού κόστους με υψηλή περιεκτικότητα σε μέσα ενημέρωσης χωρίς πρόσθετο κόστος. Είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών και ιστότοπων μέσων ενημέρωσης για επαγγελματίες του μάρκετινγκ και των δημόσιων σχέσεων, έχοντας 150+ σημεία πώλησης μέσων ενημέρωσης για τους πελάτες του.

Διαθέτουν ένα επιλεγμένο και εξειδικευμένο συντακτικό προσωπικό που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν συγκεκριμένους κλάδους και γεωγραφικές περιοχές. Το τεράστιο δίκτυό τους επικεντρώνεται στο να βλέπουν τα νέα των πελατών τους στα Google News, Bing! News, The Times, Daily Herald και Ask.com, μεταξύ άλλων.

Το IssueWire είναι το καλύτερο για επιχειρήσεις που θέλουν να ενσωματώσουν πολλές εικόνες και βίντεο σε άρθρα. Είναι επίσης μια ιδανική υπηρεσία για επιχειρήσεις που θέλουν να είναι σίγουρες ότι το αντίγραφο του δελτίου τύπου είναι γραμμένο για SEO και για επιχειρηματίες που αναζητούν οικονομικές επιλογές για τη συγγραφή και τη διανομή δελτίων τύπου.

Συνοψίζοντας, τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι σταθερά σε όλες τις βαθμίδες, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικά συνταγμένων δελτίων τύπου, SEO για πολλαπλές λέξεις-κλειδιά, πλήρη ιδιοκτησία περιεχομένου, έως και πέντε συνημμένες εικόνες χωρίς πρόσθετο κόστος και λεπτομερή αναφορά μετά την έκδοση.

7. Verblio

Verblio (Πηγή)

Το Verblio είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα διανομής δελτίων τύπου που βοηθά τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν το μήνυμά τους και να οικοδομήσουν ισχυρή προβολή της μάρκας τους. Αυξάνουν την επισκεψιμότητα στις μηχανές αναζήτησης και προσεγγίζουν ένα ευρύ κοινό με περιεχόμενο έτοιμο για τα μέσα ενημέρωσης, το οποίο δημιουργείται από εξειδικευμένους συντάκτες δελτίων τύπου. Βοηθούν τις επιχειρήσεις να μοιράζονται έγκαιρο και σχετικό περιεχόμενο που σχετίζεται με τις εκδηλώσεις τους, τις κυκλοφορίες προϊόντων ή τα λανσαρίσματα ιστότοπων.

Μπορείτε να επιλέξετε από τις συνεχείς υπηρεσίες τους για δελτία τύπου, αναρτήσεις σε ιστολόγια, ηλεκτρονικά βιβλία και λευκά έγγραφα, μεταξύ άλλων, για να βελτιώσετε την αυθεντία και την προβολή της μάρκας σας. Η Verblio είναι ιδανική για νεοσύστατες και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημοσιεύσουν μια σειρά από δελτία τύπου με την πάροδο του χρόνου. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από εταιρείες που επιθυμούν έναν προσιτό τρόπο για την ανάθεση σε εξωτερικούς συνεργάτες μιας ποικιλίας συγγραφικών έργων.

Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικές υπηρεσίες, όπως εικόνες αρχείου, SEO, διπλή απόδειξη, μορφοποίηση και δημοσίευση στο CMS σας και άλλα.

Ή Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας

Η Verblio προσφέρει όλα όσα θα περίμενε μια επιχείρηση από μια υπηρεσία συγγραφής περιεχομένου. Παράγουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, ενώ φροντίζουν να παράγουν το σωστό περιεχόμενο για την επιχείρησή σας. Είναι ελαφρώς ακριβό, λαμβάνοντας υπόψη τις υπηρεσίες συγγραφής ιστολογίων που προσφέρουν, αλλά οι επιχειρήσεις πληρώνουν για καλύτερη ποιότητα. Ένα από τα πράγματα που θα μπορούσαν να αποδειχθούν απογοητευτικά για τη Verblio είναι ότι ο αριθμός των λέξεων και οι παραγγελίες περιεχομένου είναι άκαμπτες. Ωστόσο, προσφέρουν προσαρμοσμένες παραγγελίες και συνδρομές για βελτιωμένη ευελιξία.

8. PR Newswire

PR Newswire (Πηγή)

Είτε οι επιχειρήσεις επιθυμούν την έντυπη είτε την ηλεκτρονική διανομή των δελτίων τύπου τους, το PR Newswire της Cision είναι η υπηρεσία που πρέπει να επιλέξουν. Η πλατφόρμα βοηθά τις επιχειρήσεις να συνδεθούν με κορυφαίους εκδότες σε όλο τον κόσμο και παρέχει λεπτομερείς αναλύσεις και δεδομένα σχετικά με τις ανακοινώσεις. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίσουν ένα δίκτυο 4.000+ ιστότοπων και 20.000+ συνδρομητών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το PR Newswire είναι αξιόπιστο και προσφέρει μια ασφαλή πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις ώστε να στείλουν την ιστορία τους σε ένα παγκόσμιο κοινό κορυφαίων δημοσιογράφων και κοινωνικών επιρροών. Δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εντοπίζουν και να συνεργάζονται με σημαντικούς παράγοντες επιρροής και να διανέμουν σημαντικές ιστορίες για την επωνυμία τους.

Τελικές σκέψεις

Το έτος 2023 θα είναι εδώ πριν το καταλάβετε. Έτσι, αν θέλετε να ενισχύσετε την προβολή και την αυθεντία της επιχείρησής σας, χρησιμοποιήστε τη λίστα των υπηρεσιών διανομής δελτίων τύπου που μοιραστήκατε παραπάνω για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας και να δημιουργήσετε ένα θόρυβο γύρω από το εμπορικό σας σήμα.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτός ο κατάλογος θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για την καλύτερη πλατφόρμα διανομής δελτίων τύπου για το εγχείρημά σας.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Ranktracker... Δωρεάν!

Μάθετε τι εμποδίζει την κατάταξη του ιστότοπού σας.